Wordline houder: PED Pack op maat

Wordline

De Worldline pinautomaat is perfect te combineren met onze Flexipole: dankzij de speciaal voor deze pinautomaat ontwikkelde Worldline houder (PED Pack). De Worldline pinautomaat houder is een product specifieke composiet achterplaat die ervoor zorgt dat de Worldline betaalautomaat exact aansluit op de Flexipole.

Aantal stuks

excl. BTW

Wordline houder: PED Pack op maat

Het beste van twee werelden.

De Wordline pinautomaat is een begrip in de Nederlandse markt van betaalsystemen. In combinatie met de Wordline houder en de Flexipole komen de voordelen van het Wordline betaalsysteem optimaal tot hun recht. 

Voordelen Wordline betaalautomaat houder

De Wordline pinautomaat houder (Wordline PED Pack) zorgt voor een optimale aansluiting van de pinautomaat op de Flexipole:

  • perfect passend
  • veilig
  • duurzaam

Wordline houder past perfect

De Wordline betaalautomaat houder is speciaal ontwikkeld om het Wordline betaalsysteem aan te sluiten op de Flexipole. De Wordline houder, oftewel het PED Pack, is vervaardigd uit een speciaal soort composiet: licht in gewicht maar oersterk. Hierdoor sluit de Wordline pinautomaat houder perfect aan op de contouren van uw pinapparaat. Het speciale ontwerp van de Wordline houder laat uw pinapparaat probleemloos draaien en roteren. 

Veilig volgens PCI DSS

Met de Wordline pinautomaat houder van Flexipole voldoet u volledig aan de PCI DSS normen. Uw pinapparaat is met onze PED Pack gegarandeerd veilig gemonteerd. Dat wil zeggen: het betaalsysteem is beschermd tegen sabotage en skimming. Voor maximale zekerheid kunt u de Wordline houder uitrusten met een speciaal slot. Hiervan zijn twee uitvoeringen beschikbaar:

  • Wordline houder icm SafeBase –  slot in PED Pack verwerkt met geïntegreerde sleutel
  • Wordline houder met externe lock – voorzien van Kensington microsaver slot met aparte sleutel 

Duurzaam als een Wordline pinautomaat houder

Door de perfecte aansluiting van de Wordline houder en de unieke eigenschappen van de Flexipole heeft u met de Wordline betaalautomaat houder een perfect duurzame oplossing voor uw betaalsysteem in handen. Uw pinautomaat is met de Wordline houder zodanig bevestigd dat deze vrij kan draaien en roteren zonder risico op slijtage of schade aan de bekabeling. Daarmee spaart u dure reparaties uit en voorkomt u voortijdige afschrijving van uw pinautomaat.