Verifone houder: maatwerk PED Pack

Verifone

Speciaal voor de Verifone pinautomaat hebben wij de Verifone houder ontwikkeld: een perfect passend PED Pack waarmee u uw pinautomaat op de Flexipole bevestigt.

Aantal stuks

excl. BTW

Verifone houder: maatwerk PED Pack

Verifone ♥ Flexipole

De Verifone pinautomaat staat bekend als een uiterst betrouwbaar betaalsysteem. Dit maakt Verifone en de Verifone betaalautomaat houder tot de perfecte combinatie. De Verifone houder zorgt ervoor dat u, als gebruiker van dit betaalsysteem, optimaal profiteert van de voordelen van Flexipole. 

Voordelen Verifone pinautomaat houder

Het Verifone PED Pack (oftewel de Verifone betaalautomaat houder) is een composiet achterplaat die precies aansluit op de contouren van uw pinautomaat. Met de Verifone houder past het pinapparaat op de Flexipole, met als resultaat:

  • perfect passend
  • veilig volgens PCI DSS
  • duurzaam

Maatwerk Verifone houder

Het composiet waaruit we de Verifone houder hebben vervaardigd, is licht in gewicht maar oersterk. Voor elk merk pinautomaat hebben we een eigen PED Pack in ons assortiment. Zo past de Verifone pinautomaat houder uitsluitend bij op de Verifone betaalautomaat. De Verifone houder laat uw pinapparaat probleemloos draaien en roteren. Dit is praktisch voor verkoper én klant.

PCI DSS norm

Als retailer bent u verplicht te voldoen aan PCI DSS normen. Met de Verifone betaalautomaat houder van Flexipole voldoet u hier volledig aan. Onze PED Pack staat garant voor een veilige bevestiging van de pinautomaat en beschermt uw betaalsysteem tegen zaken als sabotage en skimming. Wilt u nog meer zekerheid? Combineer de Verifone houder dan met een extra slot:

  • Verifone houder icm SafeBase –  slot in PED Pack verwerkt met geïntegreerde sleutel
  • Verifone houder met externe lock – voorzien van Kensington microsaver slot met aparte sleutel 

Verifone pinautomaat houder voorkomt slijtage

Het Flexipole systeem zorgt ervoor dat u uw pinautomaat optimaal kunt gebruiken, met zo veel mogelijk gebruiksgemak voor klant én verkoper. De Verifone houder voorkomt slijtage of schade aan de bekabeling. Daarmee spaart u dure reparaties uit en voorkomt u voortijdige afschrijving van uw pinautomaat. Met andere woorden: De Verifone betaalautomaat houder beschermt uw kostbare betaalsysteem en garandeert een maximale levensduur.