Ingenico houder: PED Pack op maat

Ingenico

De Ingenico pinautomaat is perfect te combineren met onze Flexipole: dankzij de speciaal voor deze pinautomaat ontwikkelde Ingenico houder (PED Pack). De Ingenico pinautomaat houder is een product specifieke composiet achterplaat die ervoor zorgt dat de Ingenico betaalautomaat exact aansluit op de Flexipole.

Aantal stuks

excl. BTW

Ingenico houder: PED Pack op maat

Het beste van twee werelden

De Ingenico pinautomaat is een begrip in de Nederlandse markt van betaalsystemen. In combinatie met de Ingenico houder en de Flexipole komen de voordelen van het Ingenico betaalsysteem optimaal tot hun recht. 

Voordelen Ingenico betaalautomaat houder

De Ingenico pinautomaat houder (Ingenico PED Pack) zorgt voor een optimale aansluiting van de pinautomaat op de Flexipole:

  • perfect passend
  • veilig
  • duurzaam

Ingenico houder past perfect

De Ingenico betaalautomaat houder is speciaal ontwikkeld om het Ingenico betaalsysteem aan te sluiten op de Flexipole. De Ingenico houder, oftewel het PED Pack, is vervaardigd uit een speciaal soort composiet: licht in gewicht maar oersterk. Hierdoor sluit de Ingenico pinautomaat houder perfect aan op de contouren van uw pinapparaat. Het speciale ontwerp van de Ingenico houder laat uw pinapparaat probleemloos draaien en roteren. 

Veilig volgens PCI DSS

Met de Ingenico pinautomaat houder van Flexipole voldoet u volledig aan de PCI DSS normen. Uw pinapparaat is met onze PED Pack gegarandeerd veilig gemonteerd. Dat wil zeggen: het betaalsysteem is beschermd tegen sabotage en skimming. Voor maximale zekerheid kunt u de Ingenico houder uitrusten met een speciaal slot. Hiervan zijn twee uitvoeringen beschikbaar:

  • Ingenico houder icm SafeBase –  slot in PED Pack verwerkt met geïntegreerde sleutel
  • Ingenico houder met externe lock – voorzien van Kensington microsaver slot met aparte sleutel 

Duurzaam als een Ingenico pinautomaat houder

Door de perfecte aansluiting van de Ingenico houder en de unieke eigenschappen van de Flexipole heeft u met de Ingenico betaalautomaat houder een perfect duurzame oplossing voor uw betaalsysteem in handen. Uw pinautomaat is met de Ingenico houder zodanig bevestigd dat deze vrij kan draaien en roteren zonder risico op slijtage of schade aan de bekabeling. Daarmee spaart u dure reparaties uit en voorkomt u voortijdige afschrijving van uw pinautomaat.