FlexiGrip: logische combinatie

Flexigrip

Check via het contact formulier of uw type betaalautomaat op de lijst staat, we hebben voor meerdere types een oplossing. Staat uw type automaat er niet bij dan is de FlexiGrip de ideale oplossing. Voor het zware werk is er de Duolock met klittenband bevestiging

Aantal stuks

excl. BTW

FlexiGrip: logische combinatie

Universeel toepasbaar

De pinautomaat standaard Flexigrip is speciaal ontwikkeld om te combineren met elke willekeurige betaalautomaat. Dankzij de speciale vergrendeling passen zowel grote als kleine pinautomaten precies op de standaard.

Kantelen én roteren

De pinautomaat standaard Flexigrip kan zowel kantelen als roteren. Dankzij de draaivoet kan uw verkoper de pinautomaat standaard Flexigrip eenvoudig naar zich toe draaien om de betaling voor te bereiden. Vervolgens kan het apparaat met een simpele beweging in een goede positie worden gebracht voor de klant. De pinautomaat standaard Flexigrip is bovendien 140° kantelbaar, zodat het pinapparaat voor gebruikers van alle lengtes in de meest ideale hoek kan worden gebracht.

Veilig betalen met de pinautomaat standaard Flexigrip

Elke Flexipole pinautomaat standaard heeft een speciale achterplaat; het PED Pack. Deze op maat gemaakte bevestigingsplaat heeft als functie uw pinapparaat maximaal te beveiligen tegen invloeden van buitenaf. Kwaadwillenden krijgen geen kans uw pinapparaat te saboteren, en zo de gegevens van uw klanten te kopiëren. Met de pinautomaat standaard Flexigrip zijn uw pintransacties dus 100% veilig.

Extra veiligheid

Standaard wordt de pinautomaat standaard Flexigrip geleverd in de FirstBase-uitvoering. Dit is de meest eenvoudige uitvoering om te voldoen aan PCI DSS voorschriften. Voor nog meer zekerheid kunt u de pinautomaat standaard Flexigrip upgraden naar een SafeBase-uitvoering (met een interne sleutel) of uitrusten met een extern slot (Kensington Lock met aparte sleutel).

De keuze van de uitvoering is afhankelijk van uw branche en de omstandigheden in uw bedrijf. Wij adviseren u graag over de meest passende specificaties voor uw pinautomaat standaard Flexigrip. 

Duurzaam

De pinautomaat standaard Flexigrip verlengt de levensduur van uw pinapparaat. De unieke constructie van het Flexipole systeem voorkomt dat de bekabeling van uw pinautomaat beschadigd raakt, zelfs wanneer u het apparaat regelmatig draait of kantelt. Zo spaart u dure reparaties uit, evenals voortijdige afschrijving van uw kostbare betaaloplossing.