Apple houder: veiligheid op maat

Apple

Uw hoogwaardige Apple kassasysteem tablet kan perfect worden gecombineerd met de Flexipole. Speciaal voor de Apple pinautomaat oplossing ontwikkelden wij de Apple houder. De Apple tablet houder (FlexiPole inclusief PED Pack) omsluit uw pinapparaat tot op de millimeter nauwkeurig.

Aantal stuks

excl. BTW

Apple houder: veiligheid op maat

Het neusje van de zalm

Apple onderscheidt zich in al haar producten door design en kwaliteit. Dat geldt zeker voor het Apple kassasysteem. De vaste combinatie van de PEDPeck, houder van Flexipole en Apple versterken elkaar daar waar het gaat om kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Met een combinatie van deze pinautomaat en de Apple betaalautomaat houder heeft u gegarandeerd een hoogwaardig betaalsysteem in huis. 

Waarom een Apple pinautomaat houder?

De Apple houder (Apple PED Pack) voegt op drie gebieden waarde toe aan uw kassasysteem:

  • het past perfect
  • het biedt optimale veiligheid
  • het is uiterst duurzaam

Apple houder: optimale pasvorm

De Apple betaalautomaat houder is vervaardigd uit een speciaal soort composiet met unieke eigenschappen. De licht gewicht maar oersterke Apple houder garandeert een optimale pasvorm voor uw Apple pinautomaat. De Apple pinautomaat houder zorgt voor een betrouwbare bevestiging van uw pinapparaat op de Flexipole, zodat het apparaat probleemloos kan draaien en roteren. 

Optimale veiligheid 

Als verkoper bent u verplicht te voldoen aan PCI DSS normen. Met de Apple pinautomaat houder van Flexipole is dit gegarandeerd. De Apple houder levert een veilige verbinding tussen pinautomaat en statief. Zo beschermt de Apple betaalautomaat houder uw pinapparaat tegen sabotage en skimming. Afhankelijk van uw behoefte is het mogelijk de Apple houder uit te breiden met een extra slot:

  • Apple tablet houder icm SafeBase –  slot in PED Pack verwerkt met geïntegreerde sleutel
  • Apple tablet houder met externe lock – voorzien van Kensington microsaver slot met aparte sleutel 

Apple pinautomaat houder: toonbeeld van duurzaamheid

Als ondernemer wilt u dat uw investeringen maximaal rendement opleveren. De Apple tablet houder is zo’n investering. Het Flexipole systeem is zo ontwikkeld dat het uw pinautomaat tijdens het gebruik maximaal beschermt. Niet alleen tegen invloeden van buitenaf, maar ook tegen slijtage of schade aan de bekabeling. Met de Apple betaalautomaat houder van Flexipole spaart u dus dure reparaties uit én u voorkomt voortijdige afschrijving van uw pinautomaat.