Pinautomaat standaard Contour

Contour

De pinautomaat standaard Contour is speciaal ontwikkeld voor wandbevestiging. Daarmee is de Contour de ideale pinautomaat standaard voor verkooppunten met weinig ruimte, of situaties waar om een andere reden voor wandbevestiging gekozen is.

Aantal stuks

excl. BTW

Pinautomaat standaard Contour

Specificaties pinautomaat standaard Contour 

  • wandbevestiging
  • 140° kantelbaar
  • 180° draaibaar

De pinautomaat standaard Contour beschikt over een uniek vergrendelingsmechanisme om de betaalautomaat op zijn plaats te houden.

Kantelen én roteren

Uniek aan de pinautomaat standaard Contour is dat deze zowel kan kantelen als draaien. Dankzij het draaimechanisme kan uw verkoper de pinautomaat standaard Contour eenvoudig naar zich toe bewegen om de betaling voor te bereiden. Vervolgens kan het apparaat met een simpele draaibeweging in een goede positie worden gebracht voor de klant. De pinautomaat standaard Contour is bovendien 140° kantelbaar, zodat het pinapparaat voor gebruikers van alle lengtes in de meest ideale hoek kan worden gebracht. 

Veilig betalen met de pinautomaat standaard Contour

Elke Flexipole pinautomaat standaard heeft een speciale achterplaat; het PED Pack. Deze op maat gemaakte bevestigingsplaat heeft als functie uw pinapparaat maximaal te beveiligen tegen invloeden van buitenaf. Kwaadwillenden krijgen geen kans uw pinapparaat te saboteren, en zo de gegevens van uw klanten te kopiëren. Met de pinautomaat standaard Contour zijn uw pintransacties dus 100% veilig. 

Extra veiligheid

Standaard wordt de pinautomaat standaard Contour geleverd in de FirstBase-uitvoering. Dit is de meest eenvoudige uitvoering om te voldoen aan PCI DSS voorschriften. Voor nog meer zekerheid kunt u de pinautomaat standaard Contour upgraden naar een SafeBase-uitvoering (met een interne sleutel) of uitrusten met een extern slot (Kensington Lock met aparte sleutel).

De keuze van de uitvoering is afhankelijk van uw branche en de omstandigheden in uw bedrijf. Wij adviseren u graag over de meest passende specificaties voor uw pinautomaat standaard Contour.

Duurzaam

De pinautomaat standaard Contour verlengt de levensduur van uw pinapparaat. De unieke constructie van het Flexipole systeem voorkomt dat de bekabeling van uw pinautomaat beschadigd raakt, zelfs wanneer u het apparaat regelmatig draait of kantelt. Zo spaart u dure reparaties uit, evenals voortijdige afschrijving van uw kostbare betaaloplossing.