Pinautomaat standaard Connect

Connect

De pinautomaat standaard Connect is universele oplossing die naadloos aansluit op een bestaande bevestiging van derden. Deze pinautomaat standaard maakt het mogelijk om uw huidige point of sale oplossing te combineren met de voordelen van het Flexipole systeem.

Aantal stuks

excl. BTW

Pinautomaat standaard Connect

Specificaties pinautomaat standaard Connect 

  • universele oplossing
  • 140° kantelbaar
  • 330° roteerbaar

De pinautomaat standaard Connect beschikt over een uniek vergrendelingsmechanisme om de betaalautomaat op zijn plaats te houden.

Universele oplossing

Uniek aan de pinautomaat standaard Contour is dat deze aansluit op vrijwel alle point of sale oplossingen van derden. Zo kunt u met élk systeem profiteren van de voordelen die Flexipole u biedt. Daarnaast kan de pinautomaat standaard Connect zowel kantelen als roteren. Dit levert optimaal gebruiksgemak op voor zowel klant als verkoper. 

Veilig betalen met de pinautomaat standaard Connect

Elke Flexipole pinautomaat standaard heeft een speciale achterplaat; het PED Pack. Deze op maat gemaakte bevestigingsplaat heeft als functie uw pinapparaat maximaal te beveiligen tegen invloeden van buitenaf. Kwaadwillenden krijgen geen kans uw pinapparaat te saboteren, en zo de gegevens van uw klanten te kopiëren. Met de pinautomaat standaard Connect zijn uw pintransacties dus 100% veilig. 

Extra veiligheid

Standaard wordt de pinautomaat standaard Connect geleverd in de FirstBase-uitvoering. Dit is de meest eenvoudige uitvoering om te voldoen aan PCI DSS voorschriften. Voor nog meer zekerheid kunt u de pinautomaat standaard Connect upgraden naar een SafeBase-uitvoering (met een interne sleutel) of uitrusten met een extern slot (Kensington Lock met aparte sleutel).

De keuze van de uitvoering is afhankelijk van uw branche en de omstandigheden in uw bedrijf. Wij adviseren u graag over de meest passende specificaties voor uw pinautomaat standaard Connect.  

Duurzaam

De pinautomaat standaard Connect verlengt de levensduur van uw pinapparaat. De unieke constructie van het Flexipole systeem voorkomt dat de bekabeling van uw pinautomaat beschadigd raakt, zelfs wanneer u het apparaat regelmatig draait of kantelt. Zo spaart u dure reparaties uit, evenals voortijdige afschrijving van uw kostbare betaaloplossing.