Pinautomaat standaard Complete

Complete

De pinautomaat standaard Complete is de hoogste uitvoering in ons assortiment. Met een hoogte van maar liefst 18 centimeter steekt deze pinautomaat standaard een stuk boven uw toonbank of counter uit.

Aantal stuks

excl. BTW

Pinautomaat standaard Complete

Specificaties pinautomaat standaard Complete 

  • 18 centimeter hoog
  • 140° kantelbaar
  • 330° roteerbaar

Dit geeft uw klanten een veilig gevoel en houdt bovendien de toonbank vrij voor een frisse, opgeruimde uitstraling. De pinautomaat standaard Complete beschikt over een uniek vergrendelingsmechanisme om de betaalautomaat op zijn plaats te houden.

Kantelen én roteren

Uniek aan de pinautomaat standaard Complete is dat deze zowel kan kantelen als roteren. Dankzij de draaivoet kan uw verkoper de pinautomaat standaard Complete eenvoudig naar zich toe draaien om de betaling voor te bereiden. Vervolgens kan het apparaat met een simpele beweging in een goede positie worden gebracht voor de klant. De pinautomaat standaard Complete is bovendien 140° kantelbaar, zodat het pinapparaat voor gebruikers van alle lengtes in de meest ideale hoek kan worden gebracht. 

Veilig betalen met de pinautomaat standaard Complete

Elke Flexipole pinautomaat standaard heeft een speciale achterplaat; het PED Pack. Deze op maat gemaakte bevestigingsplaat heeft als functie uw pinapparaat maximaal te beveiligen tegen invloeden van buitenaf. Kwaadwillenden krijgen geen kans uw pinapparaat te saboteren, en zo de gegevens van uw klanten te kopiëren. Met de pinautomaat standaard Complete zijn uw pintransacties dus 100% veilig. 

Extra veiligheid

Standaard wordt de pinautomaat standaard Complete geleverd in de FirstBase-uitvoering. Dit is de meest eenvoudige uitvoering om te voldoen aan PCI DSS voorschriften. Voor nog meer zekerheid kunt u de pinautomaat standaard Complete upgraden naar een SafeBase-uitvoering (met een interne sleutel) of uitrusten met een extern slot (Kensington Lock met aparte sleutel).

De keuze van de uitvoering is afhankelijk van uw branche en de omstandigheden in uw bedrijf. Wij adviseren u graag over de meest passende specificaties voor uw pinautomaat standaard Complete.  

Duurzaam

De pinautomaat standaard Complete verlengt de levensduur van uw pinapparaat. De unieke constructie van het Flexipole systeem voorkomt dat de bekabeling van uw pinautomaat beschadigd raakt, zelfs wanneer u het apparaat regelmatig draait of kantelt. Zo spaart u dure reparaties uit, evenals voortijdige afschrijving van uw kostbare betaaloplossing.