Pinautomaat standaard Compact

Compact

De pinautomaat standaard Compact is de ruimtebespaarder in ons assortiment. Zijn bescheiden hoogte van 7 centimeter tilt hem nét even iets op van uw toonbank of counter. Dit is praktisch voor uw klanten en houdt bovendien de toonbank vrij en opgeruimd.

Aantal stuks

excl. BTW

Pinautomaat standaard Compact

Specificaties pinautomaat standaard Compact 

  • 7 centimeter hoog
  • 140° kantelbaar

De pinautomaat standaard Compact beschikt over een uniek vergrendelingsmechanisme om de betaalautomaat op zijn plaats te houden.

Kantelen én roteren

Uniek aan de pinautomaat standaard Compact is dat deze kan kantelen. Dankzij het kantelmechanisme kunnen klanten van alle lengtes het pinapparaat in de voor hen meest ideale hoek positioneren, zodat ze hun pin-transactie veilig kunnen uitvoeren. 

Veilig betalen met de pinautomaat standaard Compact

Elke Flexipole pinautomaat standaard heeft een speciale achterplaat; het PED Pack. Deze op maat gemaakte bevestigingsplaat heeft als functie uw pinapparaat maximaal te beveiligen tegen invloeden van buitenaf. Kwaadwillenden krijgen geen kans uw pinapparaat te saboteren, en zo de gegevens van uw klanten te kopiëren. Met de pinautomaat standaard Compact zijn uw pintransacties dus 100% veilig. 

Extra veiligheid

Standaard wordt de pinautomaat standaard Compact geleverd in de FirstBase-uitvoering. Dit is de meest eenvoudige uitvoering om te voldoen aan PCI DSS voorschriften. Voor nog meer zekerheid kunt u de pinautomaat standaard Compact upgraden naar een SafeBase-uitvoering (met een interne sleutel) of uitrusten met een extern slot (Kensington Lock met aparte sleutel).

De keuze van de uitvoering is afhankelijk van uw branche en de omstandigheden in uw bedrijf. Wij adviseren u graag over de meest passende specificaties voor uw pinautomaat standaard Compact.

Duurzaam

De pinautomaat standaard Compact verlengt de levensduur van uw pinapparaat. De unieke constructie van het Flexipole systeem voorkomt dat de bekabeling van uw pinautomaat beschadigd raakt, zelfs wanneer u het apparaat regelmatig draait of kantelt. Zo spaart u dure reparaties uit, evenals voortijdige afschrijving van uw kostbare betaaloplossing.